Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Hvor Mange Pixel Har En Iphone 6

Hvor Mange Pixel Har En Iphone 6. Optisk billedstabilisering (kun iphone 6 plus) true tone flash; Skærmen på den nye iphone 6 bliver 4,7 tommer stor.

Iphone 6S - Tekniske Specifikationer (Dk)
Iphone 6S - Tekniske Specifikationer (Dk) from support.apple.com

Det er en stor nyhed til dig, som har tendens til at være lidt klodset og tabe din iphone jævnligt. 950 / 52.45 = 18.11 inches del højden med ppi: 1920 x 1080 pixels *phablets:

En Smartphone Med En Skærm På Mellem 5,0 Og 6,9 Tommer.


Funktionen ligger klar nederst i kameramenuen, når du aktiverer kameraet. Har du en af de ældste iphones på denne liste, så skal du måske snart overveje et udskiftning. 1920 x 1080 pixels *phablets:

Iphone 6S Tager Bedre Billeder I Mørket Med De Ekstra Pixels.


Men fordi det nå er så mange iphones i omløp, alt fra nye modeller som iphone 11 og iphone 12 til eldre modeller som iphone 8 og iphone 6s. Og dette er veldig kult fordi, hvis du er ute etter en liten iphone som mange mennesker, trenger du ikke lenger å gjøre innrømmelser med hensyn til maskinvare og spesifikasjoner. Apple overdriver lidt her, for selvom mit syn ikke er det bedste, kan jeg nu godt skimte de enkelte subpixels.

I Utgangspunktet Kan Ting Bli Forvirrende Når Det.


Målt som et standardrektangel er skær­men 5,42 (iphone 13 mini), 6,06 (iphone 13, iphone 13 pro), 6,68 (iphone 13 pro max), 5,42 (iphone 12 mini) eller 6,06 (iphone 12, iphone 11) diagonalt. (kombination af smartphone og tablet) Det handler ikke kun om, at iphone 6 har fået flere pixels, men om, at den har fået flere anvendelsesområder.

Dermed Får Du En Iphone, Som Ikke Er Lige Så Skrøbeligt, Som Man Tidligere Har Oplevet.


Her er iphone 6 & iphone 6 plus på lager / kan købes dags dato Den har også en af de bedste skærme på markedet, og et af de hurtigste og mest pålidelige kameraer. Skærmen på iphone 6 plus er 5,5 tommer.

Det Faktiske Visningsområde Er Mindre.


Hvis du ikke har prøvet den funktion, så gør det nu! Hvis du også lige vil have tykkelsen med på iphonen, så er den på 0,71 mm i dybde. Umiddelbart lyder det som en væsentlig forskel, men faktisk betyder det ikke alverden for billedkvaliteten.

Post a Comment for "Hvor Mange Pixel Har En Iphone 6"